AZ ÉTKEZÉS ÖRÖME
EBÉD-HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
13. hét  |  2019. március 26.
REGISZTRÁCIÓ
|
BELÉPÉS
FALATAIM
13. heti vegán ételajánló
13. hét hétfő - E4

Cukkinis sárgarépafasírt wokzöldséggel, kuszkusszal

Különleges ebédet költhet el, aki a szerdai Okosfalatot választja! A cukkínit nemcsak rántani lehet, hanem fasírtban is kiváló és egészséges alapanyag. Kiemelten védi a nyelőcsövet, gyomrot és a beleket, nyálkaanyagai révén. A wokzöldség lényege a kissé megpuhított, de még „nyersen" is hagyott jelleg, így jól emészthető, ugyanakkor megőrizhetők a vitaminok is a zöldségekben. Próbálja ki és érezze a zöldségek ízvilágát!

13. hét kedd - E4

Gabonacsemegés chilis bab

Felidézzük a régi, tradicionális chilis bab ízvilágát, ám ezt is - szokásunk szerint - reform-köntösbe öltöztetve. Következetesen növényi alapanyagokból gazdálkodunk, így a füstölt ízvilág mögött gabonakolbász rejlik, garantált tehát a koleszterinmentesség és a könnyebb emészthetőség is. A babfélék igen hasznos ásványi anyag és fehérjeforrásaink, a felszívódást a chili emésztést serkentő hatása emeli, és nem felejtkezünk el megemlíteni a paradicsom likopintartalmát, sem, amely antioxidáns tulajdonságú. Az íz élvezete mellett fontos az alapos rágás, és az sem baj, ha bekészítünk mellé egy szelet teljes őrlésű pirítóst a házi konyhánkból. Jóízű falatozást kívánunk!

13. hét szerda - E4

Pirított gombás kuszkusz, színes paprikás szósszal, növényi sajttal

Egy gombás étel, amelyet az enyhe pirítás tesz igazán finommá, valamint a paprikás szósz. A növényi sajt által kölcsönzött sajtos ízvilág tovább borzolja a kedélyeket, de mégsem válik túl merésszé. Nem csalódhatunk ebben a fogásban sem, hiszen egymással harmonizáló alapanyagokról van szó, az pedig a Mesterszakács titka marad újra, miért lesz ez az étel más, mint a hagyományos ízű ételek.

13. hét csütörtök - E4

Gombás, paradicsomos csicseriborsó ragu, bulgur

Gyakrabban kellene használnunk a csicserit. Különleges ízű és értékű élelmiszerünk, igazi húspótló a szakma szerint. Nemcsak feltétek készíthetők belőle (pl. falafel), hanem ragu is. Gombával, hagymával, paradicsommal fenséges, kívánatos ételt kaphatunk, mindez a rostban gazdag zsenge „török rizzsel”, bulgurral tálalva. Érdemes kipróbálni e csicseris-gombás fogást, mert más gombás ételekhez képest eltérő fűszerezést, ízvilágot jelenít meg. Laktató, kiadós ebédnek számít. Jó étvágyat hozzá!

13. hét péntek - E4

Vegán rakott zöldbab, gabonacsemegével, tofutejföllel

A séf újdonsága, melyben a hagyományos tejfölt tofutejföllel váltottuk ki, emellett a füstölt ízvilág is képviselteti magát. Mindez a zöldbab mellett egy különleges, laktató, tápláló ételt eredményez, amely ráadásul ízében is harmonikus, kellemes. Megtisztel, ha kipróbálja!
Főzésben otthon vagyunk! | Kulcsszavaink: ételrendelés, étel házhozszállítás, étel, ebéd, házhozszállítás, ebéd házhozszállítás, ételszállítás, ételrendelés budapest, ételfutár, étel házhozszállítás budapest, étel rendelés, ebédrendelés, fogyókúra, fogyókúrás étel, menü rendelés, ételfutár budapest, ebéd házhozszállítás budapest, házhozszállítás budapest, szép kártya elfogadás, erzsébet utalvány elfogadás
Falataim
(0 falat)
RENDELÉS FOLYTATÁSA
Elrejtés
Weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk olvasóinknak. További információ
Rendben